Alle data over Muller advocaat en mediator inzien? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Muller advocaat en mediator informatie

Je wil misschien meer weten over Muller advocaat en mediator. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 61952788 het KVK nummer van Muller advocaat en mediator betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 25-11-2014.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;