Op zoek naar extra informatie over Mulders Advocaten? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Mulders Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 14109583 het KVK nummer van Mulders Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2006.