De data over mr.A.M.R. van Ginneken inzien? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

mr.A.M.R. van Ginneken informatie

Je wil wellicht extra informatie over mr.A.M.R. van Ginneken. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 30252961 het KVK nummer van mr.A.M.R. van Ginneken betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2007.