De data over mr. V.M. Oliana advocatuur inzien? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

mr. V.M. Oliana advocatuur informatie

Je wil misschien meer info over mr. V.M. Oliana advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 67319920 het KVK nummer van mr. V.M. Oliana advocatuur is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 29-11-2016.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;