Op zoek naar meer informatie over Mr. S.G. Volbeda? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Mr. S.G. Volbeda gegevens

Je wil misschien meer info over Mr. S.G. Volbeda. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 68555881 het KVK nummer van Mr. S.G. Volbeda betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 09-07-2014.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;