Op zoek naar additionele info over Mr. S.C.M.Wouda-van Velzen? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Mr. S.C.M.Wouda-van Velzen data

Je wil wellicht meer weten over Mr. S.C.M.Wouda-van Velzen. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 68474407 het KVK nummer van Mr. S.C.M.Wouda-van Velzen betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 04-04-2017.