Aan het zoeken additionele info over Mr. S. Philippi? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Mr. S. Philippi data

Je wil wellicht meer weten over Mr. S. Philippi. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 62078674 het KVK nummer van Mr. S. Philippi betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 15-12-2014.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;