De gegevens over Mr. S. Hartog Advocaat & Procureur B.V. inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Mr. S. Hartog Advocaat & Procureur B.V. data

Je wil wellicht meer informatie over Mr. S. Hartog Advocaat & Procureur B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 37123402 het KVK nummer van Mr. S. Hartog Advocaat & Procureur B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 02-02-2006.