De data over mr. S. Duurland Advocaat inzien? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer informatie over mr. S. Duurland Advocaat. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 51934620 het KVK nummer van mr. S. Duurland Advocaat betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-02-2011.