Alle gegevens over Mr. R.J.A. Slag Advokatuur B.V. inzien? Kom erachter wat een kundige advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over Mr. R.J.A. Slag Advokatuur B.V.

Je wil wellicht extra informatie over Mr. R.J.A. Slag Advokatuur B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 13032965 het KVK nummer van Mr. R.J.A. Slag Advokatuur B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-09-1980.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;