Aan het zoeken additionele informatie over Mr. R.G. Groen? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over Mr. R.G. Groen. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 27347691 het KVK nummer van Mr. R.G. Groen betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 02-10-1998.