Alle data over Mr. P.W. van Kooij B.V. bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Mr. P.W. van Kooij B.V. gegevens

Je wil misschien meer weten over Mr. P.W. van Kooij B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 24382084 het KVK nummer van Mr. P.W. van Kooij B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2005.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;