Aan het zoeken extra info over Mr Ph. van Kampen Beheer B.V.? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Mr Ph. van Kampen Beheer B.V. gegevens

Je wil wellicht meer weten over Mr Ph. van Kampen Beheer B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 22060299 het KVK nummer van Mr Ph. van Kampen Beheer B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 29-08-2005.