De data over Mr. Peter P. Klokkers bekijken? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Mr. Peter P. Klokkers informatie

Je wil misschien meer weten over Mr. Peter P. Klokkers. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 53918363 het KVK nummer van Mr. Peter P. Klokkers betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2004.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;