Aan het zoeken extra informatie over Mr. O. Saaliti? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Mr. O. Saaliti gegevens

Je wil wellicht meer info over Mr. O. Saaliti. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 74974726 het KVK nummer van Mr. O. Saaliti betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 03-06-2019.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;