Alle gegevens over Mr N.C. van Bellen bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over Mr N.C. van Bellen

Je wil wellicht meer info over Mr N.C. van Bellen. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 24451327 het KVK nummer van Mr N.C. van Bellen betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2002.