De gegevens over Mr. M.Chr. Oosterhuis B.V. inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Mr. M.Chr. Oosterhuis B.V. gegevens

Je wil wellicht meer weten over Mr. M.Chr. Oosterhuis B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 27164730 het KVK nummer van Mr. M.Chr. Oosterhuis B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 27-03-1997.