De data over Mr. M.C. Schenkeveld bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Mr. M.C. Schenkeveld. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 37108541 het KVK nummer van Mr. M.C. Schenkeveld is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2003.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;