Aan het zoeken additionele info over Mr. M.C. de Regt Praktijk B.V.? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Mr. M.C. de Regt Praktijk B.V.

Je wil wellicht meer weten over Mr. M.C. de Regt Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 20080936 het KVK nummer van Mr. M.C. de Regt Praktijk B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 28-03-1996.