Aan het zoeken meer informatie over Mr. M.B. Brouwer Advocaat? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Mr. M.B. Brouwer Advocaat data

Je wil misschien meer weten over Mr. M.B. Brouwer Advocaat. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 27371519 het KVK nummer van Mr. M.B. Brouwer Advocaat betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-08-2003.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;