Aan het zoeken meer info over mr. M.A.J. Kubatsch advocaat? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

mr. M.A.J. Kubatsch advocaat data

Je wil wellicht meer informatie over mr. M.A.J. Kubatsch advocaat. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 30260896 het KVK nummer van mr. M.A.J. Kubatsch advocaat betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 19-10-1983.