Aan het zoeken meer info over mr. M. Stevens Advocatuur t.h.o.d.n. Immix advocaten? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over mr. M. Stevens Advocatuur t.h.o.d.n. Immix advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 56480628 het KVK nummer van mr. M. Stevens Advocatuur t.h.o.d.n. Immix advocaten is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 16-11-2012.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;