Aan het zoeken additionele info over Mr. M. Lugard-van Beijma Advocaat en Procureur? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Mr. M. Lugard-van Beijma Advocaat en Procureur gegevens

Je wil misschien meer weten over Mr. M. Lugard-van Beijma Advocaat en Procureur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 30253148 het KVK nummer van Mr. M. Lugard-van Beijma Advocaat en Procureur betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-08-2003.