Alle data over Mr. Libosan-Besjes bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Mr. Libosan-Besjes data

Je wil wellicht meer weten over Mr. Libosan-Besjes. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30255358 het KVK nummer van Mr. Libosan-Besjes betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-12-1995.