Op zoek naar additionele info over mr. L.E.A. Gelderman? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over mr. L.E.A. Gelderman. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 08184214 het KVK nummer van mr. L.E.A. Gelderman is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-12-1984.