Op zoek naar additionele info over Mr. L. de Boer B.V.? Ontdek wat een kundige advocaat voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Mr. L. de Boer B.V. informatie

Je wil misschien meer informatie over Mr. L. de Boer B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 24181747 het KVK nummer van Mr. L. de Boer B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 02-04-1990.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;