Op zoek naar additionele informatie over mr K. Coenders- El Dahri Advocaat? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

mr K. Coenders- El Dahri Advocaat data

Je wil wellicht meer weten over mr K. Coenders- El Dahri Advocaat. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 52102300 het KVK nummer van mr K. Coenders- El Dahri Advocaat betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-03-2011.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;