Op zoek naar additionele info over Mr. J.J.F. Meynen B.V.? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Mr. J.J.F. Meynen B.V. gegevens

Je wil wellicht meer info over Mr. J.J.F. Meynen B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 20081806 het KVK nummer van Mr. J.J.F. Meynen B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 26-06-1996.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;