Alle data over Mr. J.H.J. Teunissen Beheer B.V. inzien? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Mr. J.H.J. Teunissen Beheer B.V. informatie

Je wil misschien extra info over Mr. J.H.J. Teunissen Beheer B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 24158291 het KVK nummer van Mr. J.H.J. Teunissen Beheer B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 16-10-1985.