Alle gegevens over Mr. J.F. van der Stelt Advocaat B.V. bekijken? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Mr. J.F. van der Stelt Advocaat B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 24261526 het KVK nummer van Mr. J.F. van der Stelt Advocaat B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 08-12-1995.