Op zoek naar extra info over Mr. J.A.M. van de Sande Advocatuur B.V.? Ontdek wat een goede advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Mr. J.A.M. van de Sande Advocatuur B.V. gegevens

Je wil wellicht extra informatie over Mr. J.A.M. van de Sande Advocatuur B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 24255501 het KVK nummer van Mr. J.A.M. van de Sande Advocatuur B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 30-03-1995.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;