De data over Mr. J.A. van Gijzen Consultancy B.V. inzien? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Mr. J.A. van Gijzen Consultancy B.V. gegevens

Je wil wellicht meer weten over Mr. J.A. van Gijzen Consultancy B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 24198499 het KVK nummer van Mr. J.A. van Gijzen Consultancy B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 07-09-1992.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;