De gegevens over Mr. J. Veltheer Advocatuur bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Mr. J. Veltheer Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 55641504 het KVK nummer van Mr. J. Veltheer Advocatuur is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-07-2012.