Aan het zoeken additionele info over mr. H.J.J. Hendrikse Advocaat? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over mr. H.J.J. Hendrikse Advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 34364671 het KVK nummer van mr. H.J.J. Hendrikse Advocaat betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-11-2002.