Op zoek naar meer info over Mr. H.E. Schweers B.V.? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over Mr. H.E. Schweers B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 24156301 het KVK nummer van Mr. H.E. Schweers B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 20-03-1985.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;