Aan het zoeken meer info over Mr. H.B. de Regt B.V.? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Mr. H.B. de Regt B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 37095064 het KVK nummer van Mr. H.B. de Regt B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 28-02-2001.