Op zoek naar meer info over Mr. H. Teunisse B.V.? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Mr. H. Teunisse B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 37048657 het KVK nummer van Mr. H. Teunisse B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-11-1977.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;