Aan het zoeken meer informatie over Mr. H. Poiesz-de Vries Advocaat en Mediator? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Mr. H. Poiesz-de Vries Advocaat en Mediator informatie

Je wil wellicht meer informatie over Mr. H. Poiesz-de Vries Advocaat en Mediator. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 74082957 het KVK nummer van Mr. H. Poiesz-de Vries Advocaat en Mediator is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-03-2019.