Aan het zoeken meer info over mr. G.Th. Offreins? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over mr. G.Th. Offreins. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 51060728 het KVK nummer van mr. G.Th. Offreins betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 09-12-1992.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;