Alle data over mr. G.J. van den Boogert inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over mr. G.J. van den Boogert. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 56454376 het KVK nummer van mr. G.J. van den Boogert betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2007.