De gegevens over Mr. G.J. Kemper bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Mr. G.J. Kemper informatie

Je wil misschien extra informatie over Mr. G.J. Kemper. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 34326359 het KVK nummer van Mr. G.J. Kemper betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-12-2008.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;