Aan het zoeken meer informatie over mr F van Seventer? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

mr F van Seventer informatie

Je wil wellicht meer weten over mr F van Seventer. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 32146612 het KVK nummer van mr F van Seventer is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1985.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;