Op zoek naar additionele informatie over MR Engelsman Advocatuur? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

MR Engelsman Advocatuur gegevens

Je wil wellicht extra informatie over MR Engelsman Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 59654279 het KVK nummer van MR Engelsman Advocatuur betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 15-01-2014.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;