Alle gegevens over Mr. E.M. de Winter h o Jaasma de Winter advocaten inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Mr. E.M. de Winter h o Jaasma de Winter advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 34364854 het KVK nummer van Mr. E.M. de Winter h o Jaasma de Winter advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-05-2002.