Alle gegevens over Mr. E.J.M. Rosier B.V. inzien? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Mr. E.J.M. Rosier B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 24271945 het KVK nummer van Mr. E.J.M. Rosier B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 31-12-1996.