Aan het zoeken extra informatie over Mr. E.H. Visser advocaat? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Mr. E.H. Visser advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 27375137 het KVK nummer van Mr. E.H. Visser advocaat is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2008.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;