Op zoek naar additionele info over Mr. E.A. van der Dussen B.V.? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Mr. E.A. van der Dussen B.V. data

Je wil wellicht extra informatie over Mr. E.A. van der Dussen B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 09099758 het KVK nummer van Mr. E.A. van der Dussen B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 31-03-1998.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;