Aan het zoeken meer info over mr. E. Huls advocaat? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

mr. E. Huls advocaat informatie

Je wil misschien meer weten over mr. E. Huls advocaat. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 56395779 het KVK nummer van mr. E. Huls advocaat betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-11-2012.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;