Alle gegevens over mr. drs. M.R. van der Pol h.o.d.n. Lexx Leeuwarden Advocaten bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Informatie over mr. drs. M.R. van der Pol h.o.d.n. Lexx Leeuwarden Advocaten

Je wil misschien meer weten over mr. drs. M.R. van der Pol h.o.d.n. Lexx Leeuwarden Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 1133796 het KVK nummer van mr. drs. M.R. van der Pol h.o.d.n. Lexx Leeuwarden Advocaten betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-09-2002.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;