Op zoek naar meer info over Mr. C.M. Lattmann Van der Heijde? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer informatie over Mr. C.M. Lattmann Van der Heijde. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 34377803 het KVK nummer van Mr. C.M. Lattmann Van der Heijde is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-01-1996.